Accident rutier pe DN7, zona Pian. Șoferul unui camion nu a păstrat distanța suficientă față de un autoturism și a intrat în coliziune cu acesta. O minoră transportată la spital

Un accident rutier a avut loc luni, în jurul orei 13.30, pe DN7, în zona Pianu. Este vorba despre o tamponare între un autoturism și un autocamion.

Traficul rutier este oprit pe DN7, km 335+900 m, datorită unui accident în care sunt implicate un autoturism și un camion.

ELIT

Potrivit IPJ Alba, șoferul camionului nu a păstrat distanța suficientă față de autoturism și a intrat în coliziune cu acesta.

Din primele informații, evenimentul rutier s-a soldat cu o victimă, o minoră, pasageră în autoturism. Aceasta a fost transportată la spital pentru investigații, acuzând dureri în zona capului.

UPDATE: În jurul orei 15.00, traficul rutier pe DN7 s-a reluat, pe un fir alternativ, transmite IPJ Alba.

UPDATE 2: Potrivit IPJ Alba, un bărbat de 63 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autotractor, nu a păstrat distanța față de un autoturism condus de un bărbat de 42 de ani, din comuna Pianu, care era oprit pentru efectuarea unui viraj la stânga pe DJ705B, intrând în coliziune cu acesta. În urma accidentului, o minoră de 13 ani, pasageră în autoturism, a suferit leziuni ușoare la cap. Cercetările sunt continuate.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...