Rămâi conectat

Curier Județean

Accident rutier pe DN1, între Alba Iulia și Lancrăm – coliziune între 3 autoturisme

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Trei autoturisme au fost implicate într-un accident rutier produs marți, înjurul orei 16.00, pe DN1, între Alba Iulia și Lancrăm.

În urma impactului o persoană a fost rănită. Potrivit polițiștilor, în zona accidentului traficul rutier este dirijat prin stația de carburanți din apropiere.

La locul accidentului a intervenit și un echipaj de descarcerare de la ISU Alba, pentru deblocarea persoanei rănite din autoturism.

În urma cercetărilor s-a stabilit că vinovat pentru producerea accidentului este un șofer în vârstă de 23 de ani, din Alba care a depășit un autoturism într-o zonă interzisă, intrând în coliziune cu o mașină care circula regulamentar din sens opus. În urma impactului aceacta a fost proiectată într-un alt autovehicul.

În urma accidentului a rezultat avarierea celor trei autovehicule implicate – două autoutilitare Mercedes și un autoturism marca Opel. Tânărul rănit a fost transportat cu ambulanța la spital.

UPDATE:Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că S.A., de 23 de ani din Ocna Mureş, în timp ce conducea o autoutilitară, s-a angajat într-o depăşire neregulamentară, intrând în coliziune cu o autoutilitară  condusă din sens opus de P.V., de 56 de ani, din Sebeş. În urma impactului autoutilitara condusă de S.A. a fost proiectată în autoturismul condus de F.I., de 22 ani, din Alba Iulia, care circula în acelaşi sens de mers. Ca urmare a accidentului, S.A. a suferit leziuni corporale uşoare, fără a rămâne internat in spital. Poliţiştii rutieri continuă cercetările”, precizează Luminița Prodan, purtător de cuvânt al IPJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică? Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Avram Iancu ” Alba asigură măsurile de ordine publică la evenimentele organizate în zona de competență din acest sfârșit de săptămână: • Meciul de fotbal din cadrul Ligii a III-a, dintre echipele CS Universitar Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea