Rămâi conectat

Actualitate

Accident rutier pe autostradă, zona Sebeș. Remorca unui autocamion încărcat cu bușteni s-a răsturnat pe carosabil

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Circulația rutieră pe autostrada A1 Sibiu – Deva, în zona municipiului Sebeș, a fost îngreunată timp de o oră și jumătate, sâmbătă, din cauza uneui accident fără victime, petrecut la orele 13.30.

camion rasturnat01Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, traficul rutier pe sensul către Hunedoara al autostrăzii A1 Sibiu – Deva se desfășoară îngreunat, pe banda numărul 2, la km 305, în zona municipiului Sebeș, după ce remorca unui autocamion încărcat cu bușteni s-a răsturnat pe carosabil.

Circulația pe sensul către Hunedoara se desfășurase îngreunat, pe banda numărul 2, la km 305, în zona municipiului Sebeș, după ce remorca unui autocamion încărcat cu bușteni s-a răsturnat pe carosabil.

foto arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea