Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Accident rutier pe autostrada A1 Sibiu-Boița: Două persoane, rănite, după ce șoferul unui autoturism a intrat într-un stâlp

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Accident rutier pe autostrada A1 Sibiu-Boița: Două persoane, rănite, după ce șoferul unui autoturism a intrat într-un stâlp

Două persoane au fost rănite după un accident rutier petrecut pe autostrada A1 Sibiu-Boița, unde un șofer de 49 de ani a intrat în coliziune cu un indicator rutier.

Potrivit reprezentanților IPJ Sibiu, polițiștii Biroului Autostrăzi au intervenit la un accident rutier produs pe A1, la km. 225 + 500m, pe sensul de mers Sibiu – Boița, în zona localității Boița.

Din primele cercetări efectuate, polițiștii rutieri au constatat că șoferul unui autoturism (un bucureștean în vârstă de 49 de ani), at fi intrat în coliziune cu un indicator rutier.

În urma accidentului au fost răniți 2 pasageri, un bărbat în vârstă de 72 de ani și o femeie de 44 de ani.

Polițiștii rutieri continuă cercetările.

„Un echipaj SMURD a intervenit de urgență la ieșirea de pe A1 la un accident rutier unde un autoturism a intrat coliziune cu un stâlp de indicatoare rutiere.

Echipajul a acordat îngrijiri medicale unui bărbat în vârstă de 72 de ani care a suferit un traumatism facial și un traumatism la mână. Bărbatul este transportat la UPU Sibiu, conștient.

La locul accidentului a intervenit și un echipaj SAJ care a preluat o femeie”, potrivit reprezentanților ISU Sibiu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Minivacanță de Paște 2024: Șase zile libere pentru români. Ce a anunțat Ministerul Muncii

Bogdan Ilea

Publicat

în

Minivacanță de Paște 2024: Șase zile libere pentru români. Ce a anunțat Ministerul Muncii Ministerul Muncii a oficializat că mini-vacanța de Paște va fi de 6 zile pentru români și în acest an. Această decizie a fost luată pentru a crea o „punte” între 1 mai și sărbătorile pascale. Citește și: Mesaje de Paste fericit […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea