Rămâi conectat

Actualitate

Accident rutier la Benic. Trei tineri s-au răsturnat cu mașina într-o grădină

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier, în urma căruia  3 tineri au fost răniți ușor, s-a petrecut azi-noapte la ora 00:45, pe DC 77, pe raza localităţii Benic.

Potrivit IPJ Alba, “M.C. I., de 19 ani, din Teiuş, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi într-o curbă la dreapta a pierdut controlul aspra direcţiei de mers şi s-a răsturnat într-o gradină.

In urma accidentului, atât conducătorul auto cât şi pasagerii din autoturism, doi tineri de 22 şi 25 de ani, au suferit leziuni corporale ușoare, unul dintre ei rămânând internat în spital.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a evidenţiat faptul că în momentul producerii  accidentului, nu era sub influenţa alcoolului. Cercetările sunt continuate.”

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Noi medicamente gratuite și compensate pentru români, de la 1 mai: Lista completă a tratamentelor care vor fi decontate de CNAS

Ziarul Unirea

Publicat

în

Noi medicamente gratuite și compensate pentru români, de la 1 mai: Lista completă a tratamentelor care vor fi decontate de CNAS Ministerul Sănătății a anunțat pe data de 23 aprilie că vor fi introduse medicamente gratuite și compensate pentru mai multe categorii de pacienți. Prin intermediul unei hotărâri de la Guvernul României, de la data […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea