Rămâi conectat

Curier Județean

Accident rutier la Aiud: O femeie a ajuns la spital, după un carambol cu trei mașini, pe str. Transilvaniei

Ziarul Unirea

Publicat

în

La data de 28.11.2016, în jurul orei 7.30, pe strada Transilvaniei din municipiul Aiud, B.V., de 55 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, nu a păstrat o distanță corespunzătoare faţă de autoturismul care circula în faţa sa şi care era condus de un bărbat de 56 de ani, din judeţul Cluj, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat într-un altul, care circula în aceeaşi direcţie şi care era condus de un bărbat de 40 de ani, din judeţul Hunedoara.

În urma accidentului, o femeie în vârstă de 59 de ani, pasageră în autoturismul condus de B.V. a suferit leziuni corporale şi a fost transportată la spitalul din Aiud unde a rămas internată.

Cercetările sunt continuate.

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

30-31 martie: Jandarmii din Alba, activități la Carolina Mall din Alba Iulia. Prezentarea tehnicii din dotare și autospecialelor de intervenție

Bogdan Ilea

Publicat

în

30-31 martie: Jandarmii din Alba, activități la Carolina Mall din Alba Iulia. Prezentarea tehnicii din dotare și autospecialelor de intervenție Jandarmeria Română împlinește în acest an 174 de ani de la înființare, iar Inspectoratul de Jandarmi Județean „Avram Iancu” Alba a pregătit activități pentru publicul interesat. Cu prilejul sărbătoririi a 174 de ani de la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea