Accident rutier în Poiana Ampoiului: O căruță a fost acroșată de un autoturism la intrarea pe un drum principal. Căruțașul a ajuns la spital

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

Polițiștii din Zlatna au intervenit pentru soluționarea unui accident rutier produs pe raza localității Poiana Ampoiului. Un bărbat din Poiana Ampoiului, care circula pe un drum secundar, nu s-a asigurat la pătrunderea pe drumul național, fiind acroșat de un autoturism condus de un bărbat din Almașu Mare.

La data de 14 iulie 2020, în jurul orei 06,30, polițiștii din Zlatna au intervenit pentru soluționarea unui accident rutier produs pe DN 74, pe raza localității Poiana Ampoiului.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat un bărbat de 44 de ani, din Poiana Ampoiului, în timp ce circula cu o căruță trasă de cal pe un drum secundar, nu s-a asigurat la pătrunderea în drumul național, împrejurare în care atelajul a fost acroșat de un autoturism condus de un bărbat de 38 de ani, din comuna Almașu Mare.

În urma impactului, căruța s-a răsturnat în afara carosabilului, iar căruțașul a suferit leziuni corporale ușoare la un braț și a fost transportat la spital.

Atât conducătorul auto cât și căruțașul au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele situații.

Cercetările sunt continuate.

FOTO: arhiva

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419