Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Accident rutier în apropiere de Sebeș: Un șofer cu alcoolemie a pierdut controlul asupra mașinii și s-a răsturnat lângă drum

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Accident rutier în apropiere de Sebeș: Un șofer cu alcoolemie a pierdut controlul asupra mașinii și s-a răsturnat lângă drum

La data de 20 noiembrie 2019, în jurul orei 15,30, polițiștii rutieri din Sebeș au intervenit pe DN 7, la kilometrul 329 + 800 de metri, în afara municipiului Sebeș, unde a fost semnalat un accident rutier.

Un bărbat de 51 de ani, din comuna Vințu de Jos, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influența alcoolului, a pierdut controlul asupra acestuia și s-a răsturnat în afara carosabilului.

În urma accidentului, conducătorul auto a suferit leziuni corporale ușoare.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar ulterior i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducere sub influența alcoolului.

Stimați conducători auto, consumul de alcool este incompatibil cu conducerea autovehiculelor. Pe lângă faptul că este interzis de lege, constituie un important factor de risc pentru şofer, pasageri şi ceilalţi participanţi la trafic, crescând şansele de implicare într-un accident rutier.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea