Rămâi conectat

Curier Județean

ACCIDENT rutier în Aiudul de Sus: Un șofer beat s-a izbit de gardul unei case și de instalația de gaz

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un ACCIDENT rutier a avut loc marți în Aiud. Un șofer beat s-a izbit de gardul unei case și de instalația de gaz.

La data de 26 mai 2020, în jurul orei 18,50, polițiștii din Aiud au intervenit pentru soluționarea unui eveniment rutier, soldat cu pagube materiale, produs pe strada Moților din Aiudul de Sus.

Un bărbat de 34 de ani, din Aiud, în timp ce conducea o autoutilitară, a pierdut controlul asupra acesteia și a intrat în coliziune cu gardul unui imobil și cu instalația de gaz.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,80 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Forțe proaspete în cadrul Jandarmeriei Alba. Nouă elevi s-au alăturat colectivului Inspectoratului Județean „Avram Iancu”

Bogdan Ilea

Publicat

în

Forțe proaspete în cadrul Jandarmeriei Alba. Nouă elevi s-au alăturat colectivului Inspectoratului Județean „Avram Iancu” Începând din 18 martie, nouă elevi de la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi ,,Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani și „Petru Rareș” Fălticeni, s-au alăturat pentru primul stagiu de practică la Inspectoratul Județean „Avram Iancu.” În perioada 18 martie – 26 aprilie, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea