Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE| ACCIDENT rutier GRAV în Sebeș: Un bărbat din municipiu, acroșat de un tânăr de 20 de ani, în timp ce traversa neregulamentar. A fost transportat la spital

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un accident rutier grav a avut loc sâmbătă seara, pe strada Dorin Pavel, din Municipiul Sebeș, unde un bărbat în vârstă de 39 de ani a fost transportat la spital, după ce a fost acroșat de un autoturism, în timp ce traversa strada printr-un loc nepermis.

Potrivit IPJ Alba, este vorba despre un pieton care s-a angajat în traversarea neregulamentară a drumului, fiind acroșat de un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani.

Rezultatul testării cu aparatul etilotest a fost negativ.

UPDATE IPJ: La data de 19 decembrie 2020, în jurul orei 23.00, pe strada Dorin Pavel din Sebeș, un bărbat de 39 de ani, din Sebeș, care s-ar fi angajat în traversarea străzii prin loc nepermis, a fost acroșat de un autoturism, condus de un tânăr de 20 de ani, din Sebeș.

În urma accidentului rutier pietonul a suferit leziuni corporale grave și a fost transportat la spital.

Conducătorul auto a fost a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate.


 Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Ştirea zilei

Reabilitarea energetică a Primăriei Cergău Mare: Licitația de aproape 500.000 de lei, lansată în SEAP

Ziarul Unirea

Publicat

în

Reabilitarea energetică a Primăriei Cergău Mare: Licitația de aproape 500.000 de lei, lansată în SEAP

Primăria comunei Cergău a lansat recent, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice o licitație pentru lucrări în cadrul proiectului „Reabilitarea termică și eficientizare energetică clădire administrativă Cergău Mare, județul Alba”. Valoarea totală estimată a contractului este de 472.203,98 de lei.

Obiectivul general al proiectului este: Asigurarea cadrului necesar pentru dezvoltarea durabilă a localităților din România prin investiții în infrastructura locală care vor susține reziliența și tranziția verde a zonelor urbane și rurale, precum și reducerea disparităților teritoriale la nivel regional, intraregional și intra-județean.

Reabilitarea moderată a clădirilor publice pentru a îmbunătăți serviciile publice prestate la nivelul unităților administrativ-teritoriale.

Obiectivul este renovarea energetică moderată a clădirilor publice, contribuind astfel la îmbunătățirea furnizării de servicii publice la nivel local. Investiția finanțează renovarea moderată a clădirilor publice eligibile.

Renovarea va conduce la o reducere cu 30% a necesarului de energie primară, demonstrată prin studiul de audit energetic elaborat în faza de proiectare și certificatul de performanță energetică realizat la finalizarea investiției.

Obiectivul specific al proiectului: Obiectivul este renovarea energetică moderată a clădirii administrative din Cergau, contribuind astfel la îmbunătățirea furnizării de servicii publice la nivel local.

Lucrarile constau în principal în:

– Lucrari de izolare termica a fatadei
– Instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei electirce si/sau termice pentru consumul propriu, utilizarea resurselor regenerabile de energie
– Lucrari de instalare/reabilitare/modernizare a sistemelor de climatizare si/sau ventilatie mecanica
– Alte lucrari care conduc la eficientizarea energetica a cladirii

Atribuirea contractului de lucrări având ca obiect “Achizitie lucrari pentru realizarea obiectivului de investitie “REABILITAREA TERMICA SI EFICIENTIZARE ENERGETICA CLADIRE ADMINISTRATIVA CERGAU MARE, JUD ALBA ” proiect finantat prin Planul national de redresare și reziliență în cadrul apelurilor de proiecte PNRR/2022/C10, componenta 10 — Fondul local.


 Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Articole Similare