Rămâi conectat

Actualitate

Accident rutier cu trei victime la Alba Iulia provocat de un șofer beat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Duminică, 31 mai, în jurul orelor 21.34, în timp ce conducea un autoturism pe strada Carpenului din Pîclișa, S.M.N.F., de 31 de ani, din Pîclișa, nu a adaptat viteza la condițiile de drum și într-o curbă a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de L.P.C., de 24 de ani, din Aiudul de Sus, județul Alba.

Potrivit IPJ Alba, “în urma accidentului conducătorul auto și 3 tineri, de 17,18 și 25 de ani, unul pasager în primul autoturism și doi pasageri în cel de-al doilea autoturism, au suferit leziuni corporale ușoare.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au constatat că șoferul vinovat de producerea accidentului nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule și era sub influența alcoolului, aparatul etilotest indicând valoarea de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Față de S.M.N.F. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea