Rămâi conectat

Actualitate

UPDATE:Accident pe DN1 la intrare în Aiud. SMURD intervine pentru descarcerarea unei victime

Bogdan Presecan

Publicat

în

Un accident rutier a avut loc în jurul orei 12.00 pe DN1 la intrare în Aiud dinspre Cluj Napoca. Detaşamentul ISU intervine începând cu ora 12.30 pentru descarcerarea unei persoane prinsă între fiarele contorsionate ale maşinii.

UPDATE comunicat ISU: Un autoturism s-a răsturnat pe partea carosabilă. În urma accidentului, cele două persoane din autoturism au suferit leziuni la nivelul capului şi excoriaţii ale membrelor. Femeia a fost transportată la Spitalul Municipal Aiud, iar bărbatul a primit îngrijiri medicale la faţa locului, întrucât a refuzat transportul la spital. Personalul autospecialei complexe de intervenţie deplasat la faţa locului a luat măsuri imediate de evitare a producerii unui incendiu la autoturismul avariat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea