Rămâi conectat

Curier Județean

Accident pe DN 74, la Ampoița, din cauza neacordării de prioritate. Un tânăr din Meteș, internat în spital

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La data de 23 noiembrie a.c., în jurul orei 17.14, poliţiştii din Zlatna au fost solicitaţi să intervină pentru soluţionarea unui accident rutier, produs pe DN 74, pe raza comunei Ampoiţa, judeţul Alba.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la locul accidentului, a rezultat că N.T., un tânăr de 19 ani, din comuna Meteş, în timp ce conducea un autoturism, pe Drumul Naţional 74, la intersecția cu Drumul Comunal 68, la km. 94+750 metri, în localitatea Ampoița, nu a respectat semnificația indicatorului ”Oprire” și nu a acordat prioritate de trecere unei autoutilitare conduse regulamentar de un alt tânăr, B.A., de 21 de ani din comuna Bistra, judeţul Alba.

În urma accidentului, conducătorul auto de 19 ani, din comuna Meteş, a suferit leziuni corporale şi a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Alba, unde a rămas internat sub supraveghere medicală.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Pompierii intervin la Alba Iulia, pe Calea Moților, pentru îndepărtarea unor elemente de construcție

Bogdan Ilea

Publicat

în

Pompierii intervin la Alba Iulia, pe Calea Moților, pentru îndepărtarea unor elemente de construcție Joi, 25 aprilie, pompierii din Alba Iulia, intervin pe Calea Moților, în jurul orei 11:30, pentru îndepărtarea unor elemente de construcție. Potrivit IPJ Alba, detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru îndepărtarea unor elemente de construcție în mun. Alba Iulia, Calea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea