Rămâi conectat

Actualitate

Accident mortal la Lupșa. Un bărbat a fost zdrobit de un taf, pe un drum forestier

Bogdan Presecan

Publicat

în

Un accident mortal s-a petrecut miercuri, 24 aprilie, în jurul orelor 18.00 pe un drum forestier din localitatea Lupșa, din Munții Apuseni.

În timp ce se afla în zona „Valea caselor”, un bărbat a fost acroșat de un taf care transporta lemne, decedând pe loc.

Zona în care a avut loc  accidentul este una fără semnal la telefon iar deocamdată nu am putut afla mai multe detalii despre tragicul eveniment. La fața locului un echipaj de poliție efectuează cercetări.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, din primele cercetări accidentul s-a petrecut în timp ce TAF-ul cobora din pădure pe un drum forestier. Victima este un tânăr de 27 de ani din Alba Iulia care se afla în Lupșa ca voluntar într-o acțiune de împădurire, inițiată de Composesoratul Silvic Lupșa.

Accidentul mortal a avut loc în condițiile în care victima se afla pe capota TAF-ului, moment în care, în urma unei defecțiuni la sistemul de direcție, șoferul a pierdut controlul volanului, a derapat și a intrat în coliziune cu un arbore, tânărul fiind practic strivit între lama tractorului și copac. Șoferul ghinionist este din Lupșa, angajat al Composesoratului Silvic din aceași localitate, iar polițiștii au întocmit pe numele său un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de omor din culpă.

Vom reveni cu amănunte.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Prime de 1.000 de lei pentru tinerii care se angajează: Cerințele impuse de către statul român

Ziarul Unirea

Publicat

în

Prime de 1.000 de lei pentru tinerii care se angajează: Cerințele impuse de către statul român Tinerii care se angajează vor primi stimulente acordate de Ministerul Muncii și Solidarității sociale, prin Agenția Națională de Ocupare a Forței de Muncă. În acest sens, doritorii vor primi o primă care se ridică la 1.000 de lei. Ministerul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea