Rămâi conectat

Cultură Educație

Accident mortal la Baia de Arieş. O partidă de pescuit ls-a transformat într-o nenorocire pentru un tată şi fiul său

Bogdan Presecan

Publicat

în

balta de pescuitUn bărbat de 69 de ani, din Baia de Arieş a decedat joi, 15 iunie, în jurul ore 17.00, în timp ce se afla la pescuit cu fiul său la iazul de decantare Valea Sartăşului.

Nenorocirea s-a produs când T.I. şi-a agăţat firul undiţei în vegetaţia din apă, motiv pentru care a intrat în lac pentru recuperarea firului. Aici însă a rămas prins în mâl şi nu a mai reuşit să iasă la suprafaţă.

Toată scena s-a petrecut sub ochii îngroziţi ai fiului său, care a intervenit şi l-a scos pe bărbat din apă, a încercat şi manevre de resuscitare, însă fără niciun rezultat.

Atunci bărbatul de 31 de ani a cerut ajutor la numărul de urgenţă 112, fiind sesizată astfel şi Poliţia Oraşului Baia de Arieş. La faţa locului a intervenit de asemenea un echipaj medical din cadrul Secţiei de Ambulanţă Cîmpeni, care a continuat manevrele de resuscitare fără însă a mai schimba ceva. La examinarea sumară a corpului victimei, nu s-au observat urme de violenţă.

Cadavrul a fost depus la morga Spitalului orăşenesc Cîmpeni, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzelor decesului.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a condiţiilor în care s-a produs decesul bărbatului.

foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Astăzi: 103 ani de la momentul punerii pietrei de temelie a Catedralei Reîntregirii și Încoronării din vechea Cetate a Bălgradului

Bogdan Ilea

Publicat

în

Astăzi: 103 ani de la momentul punerii pietrei de temelie a Catedralei Reîntregirii și Încoronării din vechea Cetate a Bălgradului S-au împlinit 103 ani de la momentul în care arhitectul Victor Ștefănescu a pus piatra de temelie a Catedralei Reîntregirii și Încoronării din vechea Cetate a Bălgradului. Joi, 28 martie 2024, se împlinesc 103 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea