ACCIDENT la Zlatna: Un bărbat a lovit cu mașina un cal călărit de un minor și a părăsit locul accidentului. Animalul a murit, iar copilul a ajuns la spital cu leziuni ușoare

Paul Voicu - Primar 2020

Poliţiştii din Zlatna l-au identificat pe un bărbat din Boteşti, ca persoană bănuită de comiterea infracțiunilor de părăsirea locului accidentului şi vătămare corporală din culpă. Acesta ar fi lovit un cal, ce era călărit de un minor de 13 ani, după care a părăsit locul accidentului.   

La data de 30 mai a.c., poliţiştii din Zlatna l-au identificat pe un bărbat de 33 de ani, din Zlatna, ca persoană bănuită de comiterea unui accident rutier, soldat cu rănirea uşoară  unui minor, faptă sesizată poliţiei la data de 29 mai a.c., în jurul orei 22.00.

ELIT

În sarcina acestuia s-a reţinut faptul că în seara zilei de 29 mai, în timp ce conducea un autoturism pe DN 74, pe raza oraşului Zlatna, ajuns la kilometrul 67+300 de metri a acroşat un cal ce era călărit de un minor de 13 ani, din localitatea Pirita.

În urma accidentului, calul a murit, iar minorul a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportat la spitalul din Alba Iulia, fără a rămâne internat.

Mihail David - 2020

După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul producerii lui, fiind identificat, ulterior, de către poliţişti.

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Pe numele său a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de  vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Foto: arhivă

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...