Accident la Acmariu: O tânără, fără permis de conducere, a intrat cu mașina într-un podeț

La data de 22 iulie 2018, în jurul orei 9.45, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos au intervenit pentru soluţionarea unui eveniment rutier ce a avut loc pe raza localităţii Acmariu, comuna Blandiana.

O femeie de 33 de ani, din comuna Vinţu de Jos, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum şi într-o curbă a pierdut controlul asupra acestuia, intrând în coliziune cu un podeţ.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că tânăra nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar autoturismul i-a fost încredinţat, pentru a fi condus pe drumurile publice, de către o tânără de 27 de ani, din aceeaşi localitate.

Faţă de conducătoarea auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis, iar faţă de tânăra ce i-a încredinţat autoturismul, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de încredinţarea unui autoturism, pentru a fi condus pe drumurile publice, unei o persoane despre care cunoaşte că nu deţine permis de conducere.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...