Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Accident în lanț pe DN 7, lângă Sebeș, între 6 autovehicule. Trafic blocat și deviat pe la Vințu de Jos

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

accident pod Alba Iulia (3)Un accident rutier în lanț a avut loc astăzi, în jurul orelor 11.10, pe DN 7, la ieșirea din Sebeș înspre Orăștie. Traficul este blocat în ambele sensuri, motiv pentru care circulația auto a fost deviată pe la Vințu de Jo.

În accident sunt implicate 5 autoturisme și un TIR. O persoană a fost rănită ușor în urma impactului.

Un echipaj de poliție și o ambulanță se află la fața locului.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, accidentul s-a produs din cauza neatenției șoferului care conducea  autocamionul. B[rbatul nu a observat la timp coloana care aștepta în spatele unui autoturism pregătit să efectueze virajul spre stânga și a intrat pe contra sens, acroșând cele 4 autoturisme și o autoutilitară.

Traficul rutier în zona accidentului va fi reluat după ce polițiștii finalizează cercetarea la fața locului.

UPDATE 2: Circulația rutieră în zona accidentului a fost reluată în ambele sensuri.

Accidentul s-a petrecut pe DN 7, înspre Sebeş, la intersecţia cu Sibişeni. Potrivit anchetei preliminare a poliţiei rutiere Alba, accidentul în care au fost avariate 6 maşini iar o tânără de 21 de ani din Tg. Mureş a fost rănită, a fost provocat de un şofer de TIR, de 43 de ani, din Mioveni-Argeş. Se pare că autotractorul cu semiremorcă înmatriculat în Argeş care transporta profile din aluminiu nu a reuşit să oprească în coloana formată în faţa sa, în momentul în care un şofer a încercat să vireze spre Sibişeni. Şoferul autotractorului a virat stânga pentru a evita impactul cu maşinile din faţa sa, oprite în coloană, dar pe contrasens s-a tamponat cu o Skoda de Hunedoara condusă de un bărbat de 41 de ani, din Ghelari şi cu un Matiz, condus de o tânără de 21 de din Tg. Mureş. TIR-ul nu a reuşit să evite total impactul nici cu maşinile aliniate în coloană, acroşând două autoutilitare, una de Arad şi alta de Alba. După impactul cu TIR-ul, Skoda a fost proiectată în altă maşină din coloana de pe partea dreaptă a şoselei, condusă de un bărbat de 34 de ani din Sibiu.

În urma accidentului, doar tânăra de 21 de ani din Tg. Mureş a fost rănită, fiind internată în spital cu leziuni.

Foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Ofițerul de jandarmi Daniel Narița, noul președinte al Filialei Alba a ANCMRR din MAI

Unirea Ziarul

Publicat

în

Ofițerul de jandarmi Daniel Narița, noul președinte al Filialei Alba a ANCMRR din MAI Pensiunea Negrea din Ighiu a găzduit zilele trecute Conferința Județeană a Filialei „Avram Iancu” Alba a Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere din Ministerul Afacerilor Interne, printre punctele aflate pe ordinea de zi numărându-se alegerea noii conduceri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea