Rămâi conectat

Curier Județean

Accident grav pe DJ 107, provocat de un șofer beat din Jidvei. O tânără și un bărbat, pasageri în auto, la spital

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Duminică, la orele 08.10, Poliţia Municipiului Blaj a fost sesizată cu privire la faptul că pe DJ 107, la intrarea în comuna Sîncel, a avut loc un accident rutier.

Potrivit IPJ Alba, “din primele cercetări efectuate de echipa deplasată la faţa locului a rezultat că P.C.I., de 29 de ani, din comuna Jidvei, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Blaj – Sîncel, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi într-o curbă de dreapta a pierdut controlul asupra autoturismului, răsturnându-se în afara carosabilului.

În urma accidentului o tânără în vârstă de 19 ani şi un bărbat în vârstă de 35 de ani, pasageri în autoturism, au suferit leziuni corporale grave şi au fost transportaţi la spitalul din Blaj unde au rămas internaţi.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0.75 mg/l alcool pur în aerul expirat motiv pentru care i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de P.C.I. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere sub influenţa alcoolului şi vătămare corporală din culpă.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Urs semnalat în satul Muncelul din Baia de Arieș. A fost emis mesaj RO-ALERT

Unirea Ziarul

Publicat

în

Urs semnalat în satul Muncelul din Baia de Arieș. A fost emis mesaj RO-ALERT Cetățenii din satul Muncelul, comuna Baia de Arieș au fost avertizați miercuri noaptea, în jurul orei 23.30, prin RO-Alert, despre prezența unui urs în localitate. ”A fost semnalata prezența unui urs în sat. Muncelul, oraș Baia de Aries. S-a emis mesaj […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea