Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Accident grav la trecerea de cale ferată din Vinerea – Cugir. O mașină a fost spulberată de tren

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier s-a petrecut astăzi, în jurul orelor 18.15, la trecerea la nivel cu calea ferată din Vinerea – Cugir.

Două persoane au fost rănite în urma impactului și au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba accidentul s-a produs în momentul în care conducătorul unui autoturism care nu a respectat semnificația indicatorului rutier „Trecere la nivel cu o cale ferata fara bariere”, angându-se în traversarea neregulamentară a liniilor de cale ferată, a fost lovit în plin de tren.

Șoferul  şi pasagerul din dreapta mașinii au fost grav răniţi, fiind transferați la spitalul din Alba Iulia.

UPDATE raport IPJ Alba: Echipa de cercetare care s-a deplasat la faţa locului a stabilit că Radu T., de 31ani, din municipiul Timişoara, în timp ce conducea, un autoturism, pe DJ 704, ajuns la intersecţia cu o trecere la nivel cu cale ferată, nu acordă prioritate de trecere unui automotor care circula pe calea ferată, pe relaţia Cugir- Alba Iulia şi intra in coliziune cu acesta.

Atât conducătorul auto cât şi pasagerul aflat în autoturism au suferit leziuni corporale, fiind transportaţi la Spitalul Orăşenesc Cugir şi respectiv Spitalul Judeţean Alba, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vatamare corporală din culpa”, fapta prev. de art.184 al.1,3 Cod Penal, dar şi în vederea stabilirii tuturor împrejurarilor in care s-a produs evenimentul rutier.

Foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitness: ”O cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitness: ”O cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament” Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean este CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitnes. Performanța remarcabilă a fost anunțată chiar de sportivă pe pagina de Facebook: ”O cupă în care am strâns […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea