Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Accident grav între Câmpeni şi Abrud, pe DN 74 A. Trei victime preluate de un elicopter SMURD UPDATE

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un grav accident rutier între Câmpeni şi Abrud, pe DN 74 A a avut loc duminică, 12 august, în jurul orei 19.30. Trei persoane au fost rănite în urma impactului dintre două autoturisme.

Din primele date, se pare că accidentul s-a produs din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum. Un şofer din comuna Bistra, în timp ce conducea o maşină marca Opel, a intrat în plin într-un autoturism, marca Volkswagen Polo, ce circula regulamentar din direcţia Câmpeni înspre Abrud, condusă de un bărbat din localitatea Vadul Moţilor.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

A fost necesară intervenţia unui echipaj de descarcereare ISU Alba pentru scoaterea celor 3 victime dintre fiarele contorsionate ale maşinilor.

A fost solicitat de urgenţă nşi un elicopter SMURD de la Tîrgu-Mureş pentru a transporta cei 3 răniţi la spitalul din Tg-Mureş.

UPDATE raport Polție: „Din primele cercetări, echipa de polițiști deplasă la fața locului, a constatat faptul că D.C.A. de 19 ani din comuna Bistra, județul Alba, în timp ce a condus un autoturism, nu a adaptat viteza de deplasare corespunzătoare pe un sector de drum în curbă,  a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de C.C.P. de 37 de ani din comuna Vadu Moților, județul Alba.

În urma producerii accidentului, trei persoane, pasageri în cele 2 autoturisme implicate în eveniment, au suferit leziuni grave (un tânăr de 17 ani din comuna Săcălaz, județul Timiș, pasager în autoturismul condus de D.C.A, un bărbat de 38 de ani și o femeie de 21 de ani, ambii din comuna Vdu Moților, pasageri în autoturismul condus de C.C.P.) iar cei doi conducători auto au suferit leziuni ușoare, fără a rămâne internați în spital.

Cercetările sunt continuate de către polițiști sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.”

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

PENSII 2024: Ce penalizări se aplică de la 1 septembrie pentru pensionarea anticipată. Explicații oficiale

Ziarul Unirea

Publicat

în

PENSII 2024: Ce penalizări se aplică de la 1 septembrie pentru pensionarea anticipată. Explicații oficiale Noua lege a pensiilor prevede că stagiul minim de cotizare se va majora în funcție de evoluția speranței de viață din România și va elimina pensia anticipată fără penalizări. Potrivit legii, stagiul minim de cotizare contributiv este de 15 ani […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea