Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

UPDATE| ACCIDENT de muncă la Fabrica de Arme din Cugir: O femeie și-ar fi prins părul la o mașinărie și a fost rănită. Aceasta a fost transportată la spital

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

UPDATE| ACCIDENT de muncă la Fabrica de Arme din Cugir: O femeie și-ar fi prins părul la o mașinărie și a fost rănită. Aceasta a fost transportată la spital

Un accident de muncă s-a petrecut în cursul zilei de astăzi, 24 august 2023, la Fabrica de Arme din Cugir.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Potrivit informațiilor puse la dispoziție de către autorități pentru ziarulunirea.ro, este vorba despre o femeie care și-ar fi prins părul la o mașinărie, eveniment care a dus la rănirea angajatei. O parte din scalp i-a fost smuls, precum și o parte din pielea feței.

La fața locului s-au deplasat și polițiștii din cadrul IPJ Alba.

CITEȘTE ȘI: O persoană a suferit un ACCIDENT de MUNCĂ la Cugir, în timpul vizitei ministrului Economiei

Vom reveni cu informații în ceea ce privește împrejurările în care s-a produs acest accident, precum și starea medicală în care se află femeia.

Reamintim că, în cursul zilei de luni, un alt accident de muncă a avut loc la Cugir, la Uzina Mecanică, în ziua în care era programată o vizită a Ministrului Economiei.

UPDATE: Reprezentanții IPJ Alba au declarat următoarele: ”La data de 24 august 2023, în jurul orei 08.30, polițiștii din Cugir au fost sesizați de către un bărbat, de 57 de ani, cu privire la faptul că, la o fabrică, s-a produs un posibil accident de muncă.

În urma deplasării la fața locului, polițiștii au constatat faptul că, o femeie, de 27 de ani, din Cugir, în timp ce executa activități specifice de frezare, în fabrică, ar fi fost rănită în zona capului.

Femeia a fost transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, precum și pentru stabilirea tuturor cauzelor care au dus la producerea acestui eveniment.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Medicul din Alba, Teodor Holhoș, a îndeplinit visul unei fetițe de 9 ani, ca tatăl ei să vadă: Dora își dorea să câștige ”Românii au talent”, pentru a plăti operația la ochi a părintelui

Ziarul Unirea

Publicat

în

Medicul din Alba, Teodor Holhoș, a îndeplinit visul unei fetițe de 9 ani, ca tatăl ei să vadă: Dora își dorea să câștige ”Românii au talent”, pentru a plăti operația la ochi a părintelui Dora, o fetiță de 9 ani, a primti cel mai frumos de Paști. Ea a participat la emisiunea ”Românii au talent” […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea