Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE/ Accident de muncă la Fabrica de arme Cugir: Bărbat împușcat în picior, în poligonul de încercare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un accident de muncă soldat cu rănirea prin împușcare a unui bărbat în vârstă de 38 de ani a avut loc, vineri, la Fabrica de arme din Cugir.

”O persoană a fost ranită, prin împușcare, în picior. A fost transportată, in stare stabila, la spital. Accidentul s-a produs in poligonul de incercare al fabricii. Facem cercetari”, a transmis reprezentantul IPJ Alba.

UPDATE: Potrivit inspectorului Vasile Suciu, de la ITM Alba, bărbatul rănit este unul dintre lăcătuși. Acesta regla o armă care a fost testată în poligon și avea un glonț pe țeavă. După declanșare, glonțul a zburat în tavan, de unde a ricoșat și l-a lovit pe bărbat în pulpa unui picior.

Bărbatul a fost transportat de urgență la Spitalul Orășenesc Cugir, unde a fost stabilizat și apoi a fost transferat la Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia unde va fi operat.

”Pacientul a fost internat pe secție de Ortopedie-traumatologie a Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia în vederea unei intervenții chirurgicale. Acesta se află în stare stabilă”, a declarat reprezentantul unității medicale, Alexandra Mateș.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Bordean Alex-Andrei, de la Colegiul Național „Titu Maiorescu” Aiud, performanță remarcabilă la olimpiada de tehnologia informației: Locul I la etapa județeană și calificare la națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bordean Alex-Andrei, de la Colegiul Național „Titu Maiorescu” Aiud, performanță remarcabilă la olimpiada de tehnologia informației: Locul I la etapa județeană și calificare la națională Citește și: Performanță deosebită pentru un elev de clasa a VI-a din Alba Iulia: Stănilă Răzvan, locul I la Olimpiada Micilor Istorici – Faza Județeană și calificare la națională Bordean […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea