Rămâi conectat

Curier Județean

Accident de muncă în Alba Iulia – un muncitor transportat la spital

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Un bărbat, angajat la o firmă din Alba Iulia, a ajuns în această dimineață la spital după ce încărcătura de pe un cărucior s-a răsturnat peste el. Muncitorul se afla în timpul serviciului.

Polițiștii desfășoară la fața locului cercetări împreună cu inspectorii ITM, pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările în care s-a produs accidentul.

UPDATE: Din primele informații rezultă că accidentul s-a produs la fabrica de porțelan Apulum. Muncitorul a fost rănit în zona spatelui după ce căruciorul pe care îl manevra s-a dezechilibrat în momentul în care a trecut peste o denivelare. Acesta a încercat, fără succes, să oprească prăbușirea obiectelor pe care le transporta iar încărcătura a căzut peste el.

Foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea