Rămâi conectat

Actualitate

Accident cumplit în Arad. Un copil de 9 ani a murit, după ce autoturismul în care se afla s-a ciocnit de un TIR

Unirea Ziarul

Publicat

în

Accident cumplit pe un drum județean din Arad. Un copil de 9 ani a murit, după ce autoturismul în care se afla s-a ciocnit de un TIR

Patru membri ai unei familii, între care doi copii, au fost implicaţi într-un grav acccident rutier, sâmbătă, în judeţul Arad, iar un copil de 9 ani a fost declarat decedat, după ce autoturismul în care se aflau s-a ciocnit de un TIR.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, Călin Domşa, a declarat că accidentul a avut loc pe DJ 792A, la ieşire din Beliu spre Bocsig. Un autoturism şi un TIR s-au ciocnit, iar la faţa locului s-a deplasat un echipaj de descarcerare de la Garda Ineu, dar şi o unitate SMURD şi o unitate medicală a Serviciului de Ambulanţă Judeţean Arad.

Conform ISU, în autoturism se afla o familie, respectiv mama de 29 de ani, tatăl de 34 de ani şi doi copii, de 12 şi 9 ani. Toţi au suferit răni grave.

„Mama, tata şi copilul de 12 ani sunt conştienţi şi li se acordă îngrijiri medicale, însă copilul de 9 ani încarcerat a fost extras şi declarat decedat”, a declarat Domşa.

Ambele sensuri de circulaţie ale drumului judeţean au fost blocate, iar traficul va fi reluat în condiţii normale în jurul orei 19,00, după finalizarea cercetărilor la faţa locului. Poliţiştii urmează să stabilească dinamica producerii accidentului.

Sursă: Agerpres


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea