Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Accident ca-n filmele cu proști, în Alba: Cum au ajuns doi șoferi beți la spital și apoi la judecătorie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Accident ca-n filmele cu proști, în Alba: Cum au ajuns doi șoferi beți la spital și apoi la judecătorie

Doi bărbați din Alba au fost condamnați pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Sentința Judecătoriei Alba Iulia a fost pronunțată în data de 23 august, iar motivarea fost făcută publică pe portalul just.ro.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În actul de sesizare s-a arătat, în esență, că inculpatul R.S.I. în data de 28.03.2020, în jurul orei 16:41, în timp ce conducea autovehiculul marca Skoda, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice, a virat la stânga fără a se asigura corespunzător, iar în același timp inculpatul P.M.R., aflat la volanul autoturismului, s-a angajat în depășirea autoturismului marca Skoda, ca urmare a acțiunilor celor doi autovehiculele intrând în coliziune.

În urma impactului a rezultat rănirea inculpatului P.M.R., căruia i-au fost cauzate leziuni traumatice ce au necesitat 60-70 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, precum și pagube materiale.

Inculpatul P.M.R. era de asemenea sub influența băuturilor alcoolice și nu avea nici permis. Acesta a negat orice formă de consum de băuturi alcoolice, furnizând informații exclusiv cu privire la aportul alimentar, iar abia cu prilejul audierii sale în calitate de suspect a precizat că ar fi consumat alcool în perioada imediat anterioară conducerii autovehiculului.

Decizia poate fi atacată cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Scandalul imobiliar Parc Residence Alpha: Un nou protest al păgubiților în fața cabinetului de insolvență Jurj Liliana. Ce spun protestatarii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Scandalul imobiliar Parc Residence Alpha: Un nou protest al păgubiților în fața cabinetului de insolvență Jurj Liliana. Ce spun protestatarii O parte din păgubiții din scandalul imobiliar Parc Residence Alpha din Alba Iulia au protestat din nou marți, 7 mai 2024, de data aceasta în fața cabinetului de insolvență Jurj Liliana. Citește și: Scandalul imobiliar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea