Rămâi conectat

Ştirea zilei

Absolventele de nota 10, Georgiana Maria Medruț și Andra Teodora Jurju, din Alba Iulia, felicitate de președintele Iohannis

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Georgiana Maria Medruț și Andra Teodora Jurju, absolventele de nota 10 din acest an, au fost felicitate pentru rezultatele obținut la Bacalaureat chiar de președintele Klaus Iohannis, din partea căruia au primit următoarele rânduri:

”Educaţia este forţa care te dezvoltă cu adevărat ca persoană, ca cetăţean, ca profesionist. Ea îţi dă puterea pentru a deveni orice îţi doreşti, pentru a putea înţelege şi schimba lumea.

Te felicit pentru rezultatul obţinut la examenul de Bacalaureat care rămâne un examen al maturităţii. Am convingerea că vei deveni un adevărat profesionist, indiferent de domeniul ales.

Îţi mulţumesc pentru că ai demonstrat întregii ţări că se poate. Prin asumarea importanţei educaţiei. Prin multă muncă şi prin responsabilitate faţă de propria devenire, cu toţii am putea fi „de nota 10″. Trebuie doar să ne dorim!

Viaţa îţi va oferi multe lecţii, dar, ca orice lecţie, este important să o treci prin propriul filtru, să înveţi ce esle de învăţat, dar şi să corectezi ceea ce consideri greşit.

România are nevoie de tineri ca tine. implicaţi şi responsabili. Sper că după finalizarea studiilor vei decide să dai ţării noastre prima şansă în parcursul tău profesional, iar aceasta să îţi ofere, la rândul ei, oportunităţile de împlinire a potenţialului chiar aici, la tine acasă.

Îţi doresc mult succes în continuare! Ştiu că alături de tineri asemeni ţie putem clădi cu adevărat România Educată. Şi pentru că părerea ta este extrem de importantă pentru mine, te invit să îţi aduci contribuţia la dezvoltarea educaţiei şi cercetării prin participarea la consultarea online disponibilă la www.romaniaeducata.eu.

Cu apreciere,
Klaus Werner Iohannis
Președintele României

scrisoare IohannisGeorgiana este absolventă a Colegiului Național ”Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia, și se pregătește pentru admiterea la Facultatea de Drept a Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, dorind să devină magistrat (judecător).

”Am ales să urmez Facultatea de Drept deoarece domeniul judiciar, în special tot ceea ce înseamnă criminalistica, mă fascinează. Cred că a fi judecător îmi va împlini visul de a-i ajuta pe oameni și a face dreptate, un lucru necesar pentru fiecare cetățean deoarece cu toții cerem la un moment dat dreptate, dar uneori nu împlinim acest lucru”, a spus Georgiana Medruț

Andra Teodora Jurju este absolventă a Liceului de Arte “Regina Maria” Alba Iulia, specializare Muzică, a studiat vioara şi pianul, și a obţinut mai numeroase premii la concursuri de profil. De asemenea, s-a lansat în muzică, cu un cover după „Addicted to You”.

Ea a dorește să-și continue studiile la King’s College London, Londra, profilul ”Dezvoltare Internaţională”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea