Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Absolventa Colegiului ”Mihai Viteazul”, Ioana Florina Argatu, din Sebeș, admisă la Academia Tehnică Militară din București, specializarea Blindate, automobile și tractoare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În urma sesiunii de toamnă a admiterii, alți 4 absolvenți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” vor studia la Academia Tehnică Militară din București, una dintre cele două fete care au devenit studente fiind din Sebeș, ne-a confirmat purtătorul de cuvânt al liceului militar albaiulian, Daniela Filimon.

Astfel, Mihai Constantin Oprișa a fost admis la programul de studii Armament, aparatură artileristică şi sisteme de conducere a focului, cu media 7,68, iar Ilie Mihai s-a transferat de la Academia Forțelor Aeriene „Henri Coandă” Brașov, unde intrase în vară cu media 9,89, la ATM, preferând să construiască aeronave și motoare de aviație.  Diana-Carmen Dumitraș a fost admisă la programul de studii Muniţii, rachete, explozivi şi pulberi, după ce în vară susținuse examen la… Medicină militară.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Conjudețeana noastră, Ioana-Florina Argatu, din Sebeș, a fost admisă la specializarea Blindate, automobile și tractoare, cu media 8,90, ea urmând să renunțe la Școala de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Terestre „Basarab I” Pitești, unde intrase în urma unui alt examen.

Meritul lor este cu atât mai mare cu cât au fost scoase la concurs doar 30 de locuri, iar ei au fost singurii admiși la specializările lor, doar la „Armament” fiind două locuri. Aceștia vor fi colegi cu ceilalți 38 de absolvenți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” admiși în prima sesiune.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Bianca-Maria Grosu, performanță remarcabilă la olimpiada de limba spaniolă: Eleva din Sebeș, locul I la etapa națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bianca-Maria Grosu, performanță remarcabilă la olimpiada de limba spaniolă: Eleva din Sebeș, locul I la etapa națională Bianca-Maria Grosu, elevă a Colegiului Național ”Lucian Blaga” din Sebeș, a obținut  Premiul I la Olimpiada Națională de Limba Spaniolă. Citește și: EDUARD PIȚU, elevul-minune din Alba Iulia, primul și singurul din județ care a reușit să obțină […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea