Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Abonează-te la ziarul „Unirea” şi ai o reducere de 64 la sută faţă de preţul la chioşc

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Abonaţii ziarului „Unirea” plătesc în prezent pentru un ziar primit acasă prin poştă 0,24 de bani, faţă de un leu cât este preţul la chioşc. De cinci ani de zile am făcut această favoare abonaţilor noştri fideli şi statornici, „Unirea” fiind ziarul cu cel mai mic preţ la abonament din ţară. Fiind un ziar popular, de largă audienţă, am făcut şi facem mari eforturi pentru a favoriza mereu abonaţii noştri. Am făcut acest lucru atât cât am putut şi ne-a ţinut punga. Din păcate, preţul hârtiei de ziar a crescut în ultima lună de la 475 euro/tonă la 535 euro/tonă şi se apropie de 600 euro/tonă, hârtie pe care o importăm pentru că în România nu se mai produce hârtie de ziar. În aceste condiţii ne vedem nevoiţi să mărim preţul unui ziar pentru abonaţi de la 0,24 bani la 0.36 bani ceea ce reprezintă totuşi o reducere de 64 la sută faţă de preţul la chioşc. Noul preţ la abonament intră în vigoare de la 1 Mai 2011. Aceasta înseamnă că de la 1 Mai preţul unui abonament lunar va fi de 9 lei (nici cât a unui pachet de ţigări) plus TVA şi taxele poştale care nu ne aparţin. Practic, în loc de 9,55 lei, fiecare abonat va plăti circa 12,56 lei pentru un abonament lunar. Rămânem şi în această situaţie ziarul cu cel mai mic preţ la abonamentul lunar din ţară. Toţi abonaţii noştri vor avea dreptul la un anunţ personal gratuit la mica publicitate ca persoană fizică, dacă au abonament pe cel puţin trei luni. De asemenea, redacţia noastră îi va sprijini în rezolvarea problemelor cetăţeneşti cu care se confruntă. Vom organiza, de asemenea, pentru abonaţii noştri tradiţionalele tombole, iar pentru poştaşi „Topul poştal”.
Abonamentele pentru luna mai la noul preţ se fac începând de la data de 1 aprilie. Sperăm ca abonaţii noştri să ne înţeleagă şi să fie mereu alături de „Unirea”, ziarul cu numele naţional simbolic pentru toţi cititorii noştri. Noi, ziarul „Unirea” nu suntem finanţaţi nici de partide, nici de mogulii de presă şi nici de companii străine, ci existăm doar datorită cititorilor noştri şi mai ales abonaţilor noştri fideli, în slujba cărora acţionăm pentru a le oferi informaţii şi comentarii noi, echidistante, credibile, fără ură şi părtinire. Doamne ajută!
(„Unirea”)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul de Florii, 27-28 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică?

Bogdan Ilea

Publicat

în

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul de Florii, 27-28 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică? De sărbătoarea de Florii, în data de 27-27 aprilie, Jandarmii din Alba vor asigura ordinea publică la mai multe evenimente și locașe de cult din județ. De Sărbătoarea Floriilor, jandarmii vor fi la datorie pentru siguranța cetățenilor. Jandarmeria […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea