Rămâi conectat

Monden-Clubbing

A făcut o mică rocadă în artă: Marius Moga a dat muzica pe… mâncare. Albaiulianul a făcut parte din juriul unui emisiuni culinare, alături de soția lui

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cunoscuta emisiune culinară, Chefi la Cuțite, ajunsă la cel de-al 7-lea sezon și care este difuzată de postul de televiziune Antena 1, în zilele de luni și marți, de la ora 20:00, a avut parte aseară de o surpriză în juriu. Artistul albaiulian Marius Moga împreuna cu soția sa, Bianca Lăpușe, au făcut parte din echipa juriul, ce decide soarta concurențiilor care tânjesc spre mărețul premiu.

Surprizele se țin lanț în ediția de luni seară, Chefi la cuțite, de la Antena 1. Cei 21 de concurenți aleși de chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au intrat pentru prima oară în bucătăria emisiunii. Din echipa celor care au degustat preparatele pregătite cu meticulozitate de concurenți, au făcut parte și Marius Moga și soția sa, Bianca Lăpușe.

„Urmeazã un sezon grandios şi m-am gândit să vă lovesc sub centură cu o temă-capcană! Gustă o echipă destul de cunoscută, care are foarte multe premii, echipa lui Marius Moga”, este anunțul făcut de Gina Pistol, gazda emisiunii și actuala iubita a lui Smiley.

La filmări, toate privirile au fost ațintite asupra soției lui Marius Moga, care a avut o apariție specială. Îmbrăcată cu o rochie de culoare verde, cu un decolteu adânc, Bianca Lăpuşte a fost relaxată și foarte zâmbitoare în platoul emisiunii.

Din echipa juriului echipei lui Marius Moga au făcut parte diverși artiști și compozitori, toți din „familia” DeMoga Music: Zadi (24 ani), Ionuț Marius Vasilache (33 ani), Irina Flow (24 ani), Norya (23 ani), Angelo (24), Florin Rus (30 ani), Zadi (24 ani), Mark Azekko, Zaia Sage (33 ani), Ciprenko (36 ani). „Suntem o familie, suntem o gașcă” a declarat soția artistului, Bianca.

Aflați sub atenta supraveghere a chefilor, concurenții au încercat să-i surprindă pe noii jurați, pregătind un Mousse de foie gras cu jeleu de mango, dulceață de fenicul și brioșă. Marius Moga: „Este un foie gras reinventat, exotic”.

Un alt preparat, pregătit de echipa verde, a fost un mușchi de vită, cu sos Bearnaise, cartofi cu spanac, piure de țelină, sfeclă și morcov. Acest preparat l-a „trimis în copilarie direct”, prin memoria involuntară, pe artistul albaiulian.

Echipa albastră a pregătit un preparat format din pește și fructe de mare, cu orez, sos curry, lemongrass și lapte de cocos. „E echilibrată, mă trimite în Asia” a fost declarația lui Marius.

„Apreciez efortul și mi se pare interesant că fiecare în viață își găsește câte o pasiune” a declarat, după degustare, „cheful” jurațiilor și liderul DeMoga Music.

Artistul albaiulian a decis să voteze îndrăzneala.

Așteptările lor în ceea ce privește preparatele bucătarilor sunt foarte mari, convinși fiind de faptul că în farfurii vor primi rețete care duc gastronomia la un alt nivel. Tocmai de aceea, presiunea primului battle își va spune cuvântul. Mai ales că nici chefii nu au foarte multe indicii pentru echipe.

Înainte de emisiune, cei trei chefi au declarat următoarele:

„Nu-i cunosc foarte bine, însã pe noi ne interesează foarte tare câte femei şi câţi bãrbaţi sunt! În felul ăsta pot sã îmi aleg o farfurie care sã meargă punct ochit, punct lovit!’, a mărturisit chef Dumitrescu.

„Nu ştiu ce le place, dar cred că ce gătim noi astãzi este pe placul tuturor! Dacă voi câştiga proba, echipa va prinde încredere în mine”, a spus chef Bontea.

Glumeț din fire, chef Scărlătescu a declarat: „Sper să nu înceapă prima bătălie cu colegii mei, la propriu!”

Sub coordonarea celor trei specialiști, proba va începe cu mari emoții care vor duce inevitabil la greșeli și mici conflicte, iar presiunea lucrului contracronometru va îngreuna totul. Bucătarii cu tunici verzi, albastre și mov vor afla pe propria lor piele că această competiție este o adevărată luptă „la cuțite”.

Chefii și echipele au așteaptat cu nerăbdare verdictul, fiecare jurat și cei 21 concurenți din echipele mov, verde și albastră au așteptat cu sufletul la gură să vadă cine va rămâne și cine va pleca acasă.

Prima victorie a înseamnat un imbold și mai mare pentru a lupta cu toate armele spre obținerea unui nou trofeul „Chefi la cuțite”, cel de-al șaptea.

sursa: a1.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 15 – 21 martie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 15 – 21 martie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Sleeping Dogs / Fantomele trecutului Avanpremiera Regia: Adam Cooper Cu: Karen Gillan, Russell Crowe, Marton Csokas, Tommy Flanagan Gen Film: Crima, Mister, Thriller Durată: 115 min Rating: N 15 Russell Crowe este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea