A VIII-a ediție a Festivalului Internațional de Folclor de la Aiud este dedicată Centenarului. Participă Ansambluri din nouă țări

Paul Voicu - Primar 2020

În perioada 26 – 28 iulie 2018, în Piața „Dr. Constantin Hagea” din municipiul Aiud, se va desfășura cel mai important eveniment dedicat folclorului național și internațional.

Timp de 3 zile, pe scena festivalului vor urca 9 ansambluri folclorice din următoarele țări: Albania, Bosnia, Bulgaria, Cehia, Columbia, Grecia, Muntenegru, Turcia și Ucraina. Alături de aceste ansambluri, publicul aiudean se va putea bucura și de Ansamblul Folcloric Tradiții Uiorene din Ocna Mureș, Ansamblul de dansuri maghiare Fugevirag, Ansamblul Pipacs din Ciumburud, Ansamblul Folcloric „Augustin Bena” din Alba Iulia și, bineînțeles, de minunatul Ansamblu „Doina Aiudului”.

ELIT

Ca și anul trecut, partenerul municipiului Aiudul este orașul Ocna Mureș, Festivalul Internațional de Folclor desfășurându-se în cele 2 localități, pe perioada a 6 zile, primele 3 zile fiind dedicate municipiului nostru.

Vă invităm dragi aiudeni, dragi oaspeți ai Aiudului, să vă bucurați de frumoasele costume populare, muzica, dansurile și obiceiurile populare ce vor face deliciul acestui festival care, de la an la an, a devenit unul dintre cele mai renumite și prestigioase festivaluri folclorice din țară.

Mihail David - 2020

Birou Comunicare și Relații Publice

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...