Rămâi conectat

Curier Județean

A sustras o sacoșă cu bunuri dintr-un supermarket din Blaj. Tânără de 22 de ani, cercetată pentru furt

Ziarul Unirea

Publicat

în

În după amiaza zilei de 16 octombrie a.c., Poliţia Municipiului Blaj a fost sesizată de către un cetăţean de 56 de ani, din comuna Bucerdea Grânoasă, cu privire la faptul că, în timp ce se afla într-un supermarket din municipiu, i-a dispărut o sacoşă, în care avea diverse bunuri, ce o lăsase în locul destinat bagajelor. Prejudiciul a fost estimat de victimă la 430 de lei.

Poliţiştii s-au deplasat imediat în zona magazinului, iar în urma cercetărilor efectuate au identificat-o pe o tânără de 22 de ani, din Blaj, ca persoană bănuită de comiterea furtului, care avea asupra sa sacoşa bărbatului cu toate bunurile reclamate ca fiind furate.

Prejudiciul a fost recuperat şi restituit păgubitului, iar faţă de tânăra bănuită de comiterea furtului a fost întocmit dosar penal în cere este cercetată sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Forțe proaspete în cadrul Jandarmeriei Alba. Nouă elevi s-au alăturat colectivului Inspectoratului Județean „Avram Iancu”

Bogdan Ilea

Publicat

în

Forțe proaspete în cadrul Jandarmeriei Alba. Nouă elevi s-au alăturat colectivului Inspectoratului Județean „Avram Iancu” Începând din 18 martie, nouă elevi de la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi ,,Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani și „Petru Rareș” Fălticeni, s-au alăturat pentru primul stagiu de practică la Inspectoratul Județean „Avram Iancu.” În perioada 18 martie – 26 aprilie, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea