Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

A renunțat la viață, la doar 28 de ani – un tânăr din Abrud a fost găsit spânzurat, în pădurea din apropierea orașului

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

spanzuratPoliţia din Abrud a fost sesizată, marți după-amiază, de către un cetățean, că în pădurea de lângă centura ocolitoare a orașului se află o persoană spânzurată.

La faţa locului s-a deplasat echipa de cercetare care l-a identificat pe C.C.F., de 28 de ani, din Abrud, care era spânzurat de un copac.

Cadavrul tânărului a fost transportat la morga spitalului din Abrud urmând ca medicii legişti să efectueze necropsia, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei morții. Cercetările sunt continuate.

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Amenajarea lacului Chereteu, din Blaj: Cinematograf de vară, pavilion subacvatic, debarcader, alei pietonale, insule plutitoare și fântână arteziană

Ziarul Unirea

Publicat

în

Amenajarea lacului Chereteu, din Blaj: Cinematograf de vară, pavilion subacvatic, debarcader, alei pietonale, insule plutitoare și fântână arteziană Proiectul de amenajare a lacului Chereteu din Blaj urmărește reconversia zonei și transformarea ei într-un loc pentru activităţi recreative și culturale. ”Proiectul „Reconversia funcțională a zonei lacului Chereteu” va fi finanțat prin P.O.R. 2021-2027, pe Axa Verde/Albastru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea