Rămâi conectat

Curier Județean

A provocat un accident în Sebeș și a fugit de la locul faptei. Tânăr din Lupșa, cercetat de polițiști pentru conducere fără permis

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În data de 19 noiembrie a.c. orele 17.00, poliţiştii Biroului Rutier Sebeş din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş au fost sesizați cu privire la producerea unui accident de circulaţie, soldat cu pagube materiale, pe strada Mihail Kogălniceanu, din Sebeș, precizându-se că unul dintre conducătorii auto a plecat de la locul faptei.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii Biroului Rutier Sebeş au identificat, cu operativitate, conducătorul auto care a plecat de la locul producerii accidentului, acesta fiind T.A.F., un bărbat de 29 de ani din localitatea Lupşa, judeţul Alba.

Poliţiştii au constat că bărbatul, în timp ce conducea autoturismul pe strada Mihail Kogălniceanu, din Sebeș, nu a păstrat distanţa regulamentară şi a acroşat un autoturism care circula în faţa sa, care era condus regulamentar de către F.A., o femeie de 33 de ani din municipiul Sebeş.

Accidentul rutier s-a soldat doar cu pagube materiale iar autorul, T.A.F. a plecat de  la locul producerii evenimentului.

Faţă de T.A.F., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv ori al cărei permis i-a fost retras sau anulat ori căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată sau care nu are dreptul de a conduce autovehicule în România.

 foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea