Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

A plecat la cele veșnice Viorel Mălușel, președintele Unirii Alba Iulia la prima promovare în Divizia A!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

A plecat la cele veșnice Viorel Mălușel, președintele formației Apulum Unirea Alba Iulia în perioada 2002-2005, când formația din Cetatea Marii Uniri a promovat în premieră în Divizia A și a terminat pe locul 6 în elită.

Fotbalul județean a primit o veste tristă prin dispariția lui Viorel Mălușel, la 79 de ani, un personaj aparte care a avut mari merite în perioada de glorie a Unirii Alba Iulia acum 20 de ani.

Fost conducător la Minaur Zlatna, Viorel Mălușel a fost artizanul acelei performanțe când în Cetatea Marii Uniri s-a scris istorie, împreună cu Aurel Șunda, Alexandru Pelici, Ovidiu Maier, Dan Găldean, Alin Paleacu, Dan Iurișniți și alții.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Citește și: Foto/ Video: 24 mai 2003 – Unirea Alba Iulia a promovat în premieră în Divizia A… 24 mai 2013 – fotbalul albaiulian este în faliment!

Retras de ani buni din viața publică și din fotbalul județean, Viorel Mălușel, fost director general al Ampelum SA Zlatna, s-a stins din viață într-un anonimat total, într-un azil pentru persoane vârstnice.

În memoria sa, la partida de sâmbătă de pe „Cetate”, dintre CSM Unirea Alba Iulia și CS Universitar Alba Iulia, va fi ținut un moment de reculegere.

RIP Viorel Mălușel! Dumnezeu să te odihnească în pace!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia – victorii nete! Metalurgistul Cugir – succes după un meci nebun, Industria Galda – un nou eșec!

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, succese concludente pentru CSU Alba Iulia (în play-off) și CSM Unirea Alba Iulia (în play-out), în jocurile din eșalonul terț. Metalurgistul Cugir se impune la Reghin, după un nou meci nebun, scor 3-2 (după ce a condus cu 2-0 și a fost egalată în 3 minute), iar „lanterna roșie” Industria Galda a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea