A întrecut măsura! Albaiulian prins a cincea oară fără permis de conducere, la volanul autoturismului – a fost propus pentru arestare preventivă

Poliţiştii din Alba Iulia l-au reţinut pe un tânăr din municipiu, care obişnuia să conducă autoturismul fără a poseda permis de conducere.

politia2 În ultimele două luni, tânărul a fost depistat de poliţişti de 4 ori, conducând autoturisme pe raza municipiului Alba Iulia. De fiecare dată, poliţiştii i-au întocmit dosar penal pentru conducere fără permis.

ELIT

”La data de 06.08.2015, poliţiştii Biroului Rutier Alba Iulia, au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de D.J.M., de 29 de ani, din Alba Iulia care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis, în 4 dosare penale.

În sarcina tânărului, s-a reţinut faptul că, fără a deţine permis de conducere, în data de 14.06.2015, a condus un autoturism pe strada Alexandru Ioan Cuza, în 19.06.2015, a condus un autoturism pe B-dul Republicii, în data de 20.07.2015, a fost depistata conducând un autoturism pe B-dul Republicii, iar în 31 iulie a fost prins conducând un autoturism pe strada Nicolae Bălcescu”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

Urmează ca azi, 7 august, poliţiştii să-l prezinte pe D.J.M. Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunere de arestare preventivă.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...