Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

A întrecut măsura! Albaiulian prins a cincea oară fără permis de conducere, la volanul autoturismului – a fost propus pentru arestare preventivă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Alba Iulia l-au reţinut pe un tânăr din municipiu, care obişnuia să conducă autoturismul fără a poseda permis de conducere.

politia2În ultimele două luni, tânărul a fost depistat de poliţişti de 4 ori, conducând autoturisme pe raza municipiului Alba Iulia. De fiecare dată, poliţiştii i-au întocmit dosar penal pentru conducere fără permis.

”La data de 06.08.2015, poliţiştii Biroului Rutier Alba Iulia, au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de D.J.M., de 29 de ani, din Alba Iulia care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis, în 4 dosare penale.

În sarcina tânărului, s-a reţinut faptul că, fără a deţine permis de conducere, în data de 14.06.2015, a condus un autoturism pe strada Alexandru Ioan Cuza, în 19.06.2015, a condus un autoturism pe B-dul Republicii, în data de 20.07.2015, a fost depistata conducând un autoturism pe B-dul Republicii, iar în 31 iulie a fost prins conducând un autoturism pe strada Nicolae Bălcescu”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

Urmează ca azi, 7 august, poliţiştii să-l prezinte pe D.J.M. Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunere de arestare preventivă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată

Unirea Ziarul

Publicat

în

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată Un agresor deosebit de periculos, care a violat o femeie în camra unui hotel din Alba Iulia, a fost trimis din nou în judecată. Incidentul a avut loc în noaptea de 29 spre 30 ianuarie 2024. Bărbatul a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea