Ziarul Unirea
 

A furat o mașină, a adormit la volan și a produs un accident. Dosar penal pentru un bărbat din Meteș

Poliţiştii Secției 1 Politie Rurala Galda de Jos au identificat, pe R.D., un bărbat de 28 de ani, din localitatea Meteş, judeţul Alba, ca persoană bănuită de comiterea unui furt în scop de folosința al unui autoturism. 

La data de 16 aprilie a.c., poliţiştii Secției 1 Politie Rurala Galda de Jos au identificat, pe R.D., un bărbat de 28 de ani, din localitatea Meteş, judeţul Alba, ca persoană bănuită de comiterea unui furt în scop de folosința al unui autoturism aparţinând unei persoane din Meteş.

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că, în data de 15.04.2018, în intervalul orar 22.00 – 01.00, R.D. a sustras autoturismul aparținând lui T.N.P., de 38 de ani, din Meteş, care se afla parcat in fata imobilului persoanei vătămate. R.D. s-a deplasat cu autoturismul sustras spre localitatea Lunca Ampoiței, jud. Alba, unde intr-o curba, a adormit la volan, a ieșit de pe carosabil si s-a răsturnat pe partea dreaptă a Drumului Comunal 68 Ampoița. Bărbatul a abandonat autoturismul si a fost găsit de către poliţişti în data de 16.04.2018, în jurul orelor 04.00 pe Drumul Naţional 74 Șard.

În urma verificărilor efectuate de către poliţiştii Secției 1 Politie Rurala Galda de Jos s-a constatat şi faptul că R.D. nu poseda permis de conducere.

Faţă de R.D., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de „furt în scop de folosință” și „conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără permis de conducere”.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...