Rămâi conectat

Actualitate

A debutat programul „Vacanţe la ţară” în Alba. Pensiunile agroturistice așteaptă clienți pentru vacanţa pascală și 1 Mai

Bogdan Presecan

Publicat

în

În județul Alba a debutat în acest weekend programul „Vacanţe la ţară” iniţiat şi organizat de Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural (ANTREC) România, respectiv ANTREC Alba.

Cu preţuri cuprinse între 130 şi 195 de lei/ persoană valabile pâna pe 15 iunie, administratorii pensiunilor din zonele rurale îşi aşteaptă cu porțile deschise clienţii.

Programul a debutat cu două săptămâni mai devreme faţă de alţi ani, pentru ca participanţii să poată profita şi de vacanţa pascală, însă, pentru această perioadă, tarifele se negociază separat.

Patronii  oferă sejururi de cinci nopţi/şase zile, încep de la 130 lei/persoană la pensiunile de 2 margarete, până la 195 lei/persoană la pensiunile de 3 şi 4 margarete. La 5 margarete, preţurile ajung la 250 lei/persoană pentru un sejur de 5 nopţi de cazare în cameră dublă. Tarifele includ şi servirea micului dejun.

De exemplu, potrivit paginii de internet a Antrec Alba, un complex turistic din Ighiu, înscris în acest program, își așteaptă clienții la atelierele de dansuri populare şi la confecţionarea de măşti tradiţionale precum și la plimbări cu căruţa. Pentru a sărbătorii aşa cum se cuvine venirea primăverii se va organiza și o plantare de puieţi.  În program este inclusă şi o vizită la cetatea din Alba Iulia.

Pe tot parcursul şederii vor fi pregătite preparate tradiționale şi specifice sărbătorile pascale: miel la ceaun, specialităţi de casă, pastramă de oaie, porc şi pui, ruladă de carne cu legume, platouri brânzeturi, ceapă verde şi ridichi, caş şi telemea de casă, roşii, castraveţi, plăcinte, cu brânză, varza, spanac, cartofi, carne, ciuperci.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

O noua escrocherie te poate lăsa printr-un apel fără niciun ban în cont: Cum funcționează metoda spoofing

Ziarul Unirea

Publicat

în

O noua escrocherie te poate lăsa printr-un apel fără niciun ban în cont: Cum funcționează metoda spoofing Escrocii au găsit o nouă metodă prin care încearcă să le fure banii din conturi oamenilor neatenți, avertizează Directoratul Național de Securitate Cibernetică. Este vorba de „spoofing” și înseamnă mascarea identității. Citește și: Schimbare importantă la cardurile de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea