Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

A crescut cu 57% numărul de autoturisme electrice înmatriculate în România față de anul trecut: Vouchere de 10.000 de euro pentru o astfel de achiziție

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

A crescut cu 57% numărul de autoturisme electrice înmatriculate în România față de anul trecut: Vouchere de 10.000 de euro pentru o astfel de achiziție

Ministrul Mediului, Mircea Fechet, a declarat joi că în acest an a crescut cu 57% numărul de autoturisme electrice înmatriculate în România față de anul trecut.

Astfel, dacă în iunie 2022 erau 4.447 de astfel de maşini înmatriculate, anul acest au fost înmatriculate deja 6.983, transmite News.ro.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Statul român plătește vouchere de 10.000 de euro pentru o astfel de achiziție.

„Staţiile de reîncărcare în legătură cu care am anunţat încă de săptămâna trecută, în valoare de jumătate de miliard de lei, este foarte important să venim din spate cu infrastructura de încărcare a autoturismelor electrice, pentru că numărul acestor autoturisme creşte de la an la an. Va exista o presiune din ce în ce mai mare, din acest punct de vedere, pe tot ceea ce înseamnă transport electrificat de persoane”, a afirmar Mircea Fechet, la finalul şedinţei de luni a conducerii PNL, de la sediul din Bucureşti.

El a adăugat că a fost înregistrată, în acest an, o creştere de 57% în ceea ce priveşte numărul autoturismelor electrice înmatriculate.

„Dacă la 30 iunie anul trecut aveam 4.447 de autoturisme electrice înmatriculate, anul acesta, avem 6.983, ceea ce înseamnă 57% creştere într-un singur an. Din discuţiile pe care le-am avut cu importatorii şi cu producătorii de astfel de autoturisme, tendinţa aceasta de creştere se va accentua de la an la an. Ne aşteptăm ca aceste recorduri să fie depăşite în anii ce vor urma”, a mai explicat ministrul Mediului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Instagram își ajustează algoritmul pentru a promova conținutul original: Modificări majore la funcția Reels

Bogdan Ilea

Publicat

în

Instagram își ajustează algoritmul pentru a promova conținutul original: Modificări majore la funcția Reels Conținutul original de pe aplicația de social media Instagram urmează să fie prioritizat, iar conținutul „furat” urmează să fie penalizat, în urma schimbărilor modului în care funcționează algoritmul.  O nouă schimbare a modului în care funcţionează algoritmul de recomandări al Instagram […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea