Rămâi conectat

Societate

Prezentare de modă la Alba Iulia

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Restaurantul PUB 13 Alba Iulia găzduieşte joi 17 martie 2011 începând cu ora 15.00, o prezentare de modă la care vor lua parte absolvenţi ai cursului de manechine ” ANDRE FASHION”. Evenimentul este organizat de firma bucureşteană E-Student Consulting – director Adriana Martin. Timp de 4 luni, copiii au pătruns în spectaculoasa lume a modei şi modeling-ului prin cursurile de mişcare scenică, limba engleză cu aplicaţii în modă, exerciţii de fitness, cursul teoretic despre designeri şi manechine celebre, s-au familiarizat cu podiumul, camera video şi foto, au învăţat să-şi gestioneze emoţiile.
Locaţia desfăşurării cursurilor a fost Liceul de Muzică şi Arte Plastice Alba Iulia, unde prin amabilitatea domnului director prof. Gligor Udrea au fost asigurate condiţiile optime de pregătire a participantelor. Cursantele cu vârste cuprinse între 4 şi 16 ani, au fost instruite de doamnele Liliana Damian din Alba Iulia şi Luminiţa Bara din Cugir.
La manifestare sunt aşteptate pe lângă cursante şi familiile lor, reprezentanţi mass-media şi alte persoane interesate. (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Monden-Clubbing

26 – 28 iulie 2024 | Moto Festival în Poiana cu Goruni, lângă Vinerea: Motoare care mai de care, concurs de ceaune, muzică bună și tombolă cu premii

Ziarul Unirea

Publicat

în

26 – 28 iulie 2024 | Moto Festival în Poiana cu Goruni, lângă Vinerea: Motoare care mai de care, concurs de ceaune, muzică bună și tombolă cu premii În perioada 26 – 28 iulie 2024 în Poiana cu Goruni de lângă Vinerea va avea loc o nouă ediție a Moto Festivalului organizat de Lupii Singidavei. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea