Rămâi conectat

Curier Județean

UPDATE FOTO | ACCIDENT rutier în localitatea Decea: Un motociclist implicat în incidentul rutier

Cezar Lancrajan

Publicat

în

FOTO | ACCIDENT rutier în localitatea Decea: Un motociclist implicat în incidentul rutier

Un accident rutier s-a produs astăzi 27 octombrie 2024, în jurul orei 15:45 în localitatea Decea, din județul Alba. Potrivit primelor informații transmise de Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Unirea” al județului Alba o persoană ar fi căzut cu o motocicletă.

Citește și: FOTO VIDEO | ACCIDENT rutier pe strada Moților din Alba Iulia: Patru persoane rănite

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Unirea” al județului Alba: „Detașamentul de pompieri Aiud intervine pentru asigurarea măsurilor specifice și prim ajutor medical la un accident rutier produs în localitatea Decea. Este vorba despre o persoană care ar fi căzut cu motocicleta, politraumatizată. Forțe alocate: 1 ASAS și 1 EPA.”

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, la data de 27 octombrie 2024, în jurul orei 15.20, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Aiud au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DN 1, la kilometrul 417+ 450 de metri, a avut loc un eveniment rutier.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar din primele verificări, a reieșit că un bărbat de 68 de ani, din Aiud, în timp ce conducea un motociclu, pe DN 1, la kilometrul 417+450 de metri, pe direcția de mers Cluj-Aiud, ar fi pierdut controlul motociclului și a căzut în afara părții carosabile.

În urma evenimentului rutier, bărbatul de 68 de ani a suferit leziuni corporale, fiind transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

29 octombrie 2024 | „Despre recunoștință”: O nouă întâlnire cu psihoterapeutul Cosmin Bara, la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba

Cezar Lancrajan

Publicat

în

29 octombrie 2024 | „Despre recunoștință”: O nouă întâlnire cu psihoterapeutul Cosmin Bara, la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba vă propune pentru data de 29 octombrie 2024, de la ora 17:00, o nouă întâlnire cu psihoterapeutul Cosmin Bara. Întâlnirea va avea loc în cadrul proiectului 3.30 Biblioterapia, iar tema abordată va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea