Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

Peste 80 de șoferi testați pentru alcool și droguri în ultimele 24 de ore, în Alba: Amenzi de peste 49.000 lei și opt permise reținute

Cezar Lancrajan

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Peste 80 de șoferi testați pentru alcool și droguri în ultimele 24 de ore, în Alba: Amenzi de peste 49.000 lei și opt permise reținute

În ultimele 24 de ore, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta liniștea cetățenilor din județ.

Citește și: 7 – 13 octombrie | „Focus on the road” : Polițiștii din Alba au reținut 27 de permise de conducere

În cadrul activităților desfășurate, au fost efectuate, prin intermediul aplicației eDAC, 469 de verificări de persoane și 322 de verificări de autovehicule, pentru a preveni și combate posibile fapte ilegale.

Au fost constatate 210 abateri de natură contravențională, majoritatea la normele legale privind circulația pe drumurile publice, care au fost sancționate cu amenzi în valoare totală de 49.840 de lei.

Au fost efectuate 88 de testări privind conducerea sub influența alcoolului sau a altor substanțe, au fost retrase două certificate de înmatriculare și au fost reținute opt permise de conducere. Transmite Inspectoratul Județean de Poliție Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO | Înaltpreasfințitul Irineu, slujbă arhierească în ziua pomenirii Sfintei Cuvioase Parascheva: „Să-i urmăm exemplul”

Cezar Lancrajan

Publicat

în

FOTO | Înaltpreasfințitul Irineu, slujbă arhierească în ziua pomenirii Sfintei Cuvioase Parascheva: „Să-i urmăm exemplul” Luni, 14 octombrie a.c., în ziua pomenirii Sfintei Cuvioase Parascheva de la Iași, Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Irineu a fost prezent la Mănăstirea Subpiatră, protopopiatul Câmpeni. Citește și: Sfânta Parascheva, sărbătorită de credincioși pe 14 octombrie: Ocrotitoarea celor aflați în nevoi şi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea