Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Sport

Paul Pașca, arbitrul din Vadu Moților, debut la centru la 17 ani! Deplasare pe jos, 90 de minute, pentru a-și urma pasiunea

Dan HENEGAR

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Arbitrul Paul Pașca, din Vadu Moților, a debutat la 17 ani, la centru, la jocul de juniori Under 15, dintre ACS Școala de Fotbal Valea Frumoasei și Sportul Câmpeni.

Elev în clasa a XI-a la Liceul Tehnologic din Câmpeni, tânărul „cavaler al fluierului” a început arbitrajul în urmă cu un an, la 16 ani, în septembrie 2023, iar vara aceasta a oficiat la Campionatul Munților Apuseni.

Conform AJF Alba, fiind singurul arbitru din Munții Apuseni, pentru a se deplasa la jocurile unde este delegat, de acastă din satul Toțești, trebuie să parcurgă pe joc, aproximativ 90 de minute, durata unei partide de fotbal, până la Vadu Moților, de unde îl duc prieteni, cu ocazie sau autobuz, până la Câmpeni, Abrud sau unde este delegat.

Ești un exemplu de voință„, transmite AJF Alba

„Azi mi s-a îndeplinit un vis! Visam să am meci la centru înainte să mă fac arbitru. Vreau să le mulțumesc colegilor de azi pentru sfaturile și încurajările date de Sergiu Gligor și Andreea Popa. Nu am cuvinte să mă exprim cât de frumoasă este cariera de arbitru. Pe această cale vă îndemn și pe voi să veniți în această lume a arbitrajului„, a punctat Paul Pașca.

*Curs formare arbitri de fotbal

În perioada 1-15 octombrie 2024, Comisia Județeană a Arbitrilor Alba, realizează înscrieri pentru curs formare arbitri de fotbal. Cursul este GRATUIT și este dedicat, atât fetelor cât și băieților, dornici de o carieră în această activitate.” FII PARTE DIN JOC, FII ARBITRU”.

Informații: 0748098992 (Andrei Mutu),0756613327 (Daniel Nistor)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Sport

Sport

Cristian Petropulos, președintele AJF Alba, în comisia FRF pentru rezolvarea situației critice la AMFB București

Dan HENEGAR

Publicat

în

Cristian Petropulos, președintele AJF Alba, membru în comisia FRF pentru rezolvarea situației critice la AMFB București Comitetul de Urgență al Federației Române de Fotbal a decis săptămâna trecută înființarea unei comisii în vederea gestionării situației la nivelul municipiului București și reorganizarea activității fotbalistice. Având în vedere hotărârea pronunțată în dosarul 21229/303/2022, în data de 26 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea