Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Politică Administrație

Drept la replică | Silviu Ponoran: PSD Alba dezinformează. NU am fost condamnat și NU merg în Parlament pentru imunitate sau alte privilegii!

Cezar Lancrajan

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Drept la replică | Silviu Ponoran: PSD Alba dezinformează. NU am fost condamnat și NU merg în Parlament pentru imunitate sau alte privilegii!

O decizie de astăzi a instanței, privitoare la invalidarea alegerii mele ca primar al orașului Zlatna, a dezlănțuit în rândurile socialiștilor din Alba seria neadevărurilor rostite public.

Citește și: Comunicat de presă | Un ostaș în slujba interesului personal: Silviu Ponoran (PNL), invalidat de instanță pentru funcția de primar, vrea să dezerteze la Senat

PSD-iștii dezinformează atunci când vorbesc despre o condamnare a mea, la fel cum fac și când spun că voi candida la Senat pentru imunitate și o serie de privilegii.

Ce vreau să se rețină este că, potrivit legii, am dreptul de a face apel în legătură cu decizia de astăzi a justiției. Și, cu siguranță, voi face acest lucru.

Îmi este clar că atacurile PSD Alba la persoana mea au ca și cauză faptul că sunt perceput ca cel mai important candidat la functia de senator de Alba și că beneficiez de un foarte mare capital de imagine și încredere în rândul cetățenilor. Atribute care, în opinia mea, lipsesc, în mod evident, contracandidatului din tabăra social-democrată.

Reamintesc faptul că am câstigat alegerile de primar din data de 9 iunie 2024 cu un procent zdrobitor, de 78%. În plus, nu am fost condamndat, așa cum a comunicat, în mod neadevărat, PSD Alba în presa de astazi. Am cazierul curat și nu am fost trimis în judecată, vreodată, pentru comiterea unei infracțiuni.

Silviu Ponoran, primarul orașului Zlatna


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | Un ostaș în slujba interesului personal: Silviu Ponoran (PNL), invalidat de instanță pentru funcția de primar, vrea să dezerteze la Senat

Cezar Lancrajan

Publicat

în

Comunicat de presă | Un ostaș în slujba interesului personal: Silviu Ponoran (PNL), invalidat de instanță pentru funcția de primar, vrea să dezerteze la Senat Silviu Ponoran, invalidat de instanță din funcția de primar în urma condamnării din cauza unui conflict de interese, și-a mințit cetățenii și acum vrea să se ascundă de lege în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea