Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Actualitate

FOTO | Viteză de Formula 1 pe DN1, Sibiu – Sebeș: „Premii” pentru doi șoferi prea grăbiți

Cezar Lancrajan

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

FOTO | Viteză de Formula 1 pe DN1, Sibiu – Sebeș: „Premii” pentru doi șoferi prea grăbiți

213km/h – este viteza cu care a fost depistat, de către polițiștii formațiunii rutiere din Săliște, un șofer de 31 de ani din Timiș. Aparatul radar l-a “fotografiat” pe șofer pe un sector de drum cu limita maximă de viteză de 100 km/h (pe DN1 km 323+250m, în afara localității Cristian, pe sensul de mers Sibiu-Sebeș).

Citește și: VIDEO | Imagini șocante pe autostrada Transilvania: Doi copii ieșiți cu jumătate de corp pe gemurile unei mașini cu numere de Alba, care gonea cu viteză, filmați de participanții la trafic

Sancțiunea: 2475 lei (viteza si lipsa documente) și suspendarea dreptului de a conduce pe o perioada de 120 zile, din momentul depistării in trafic.

Timișoreanul a depășit viteza înregistrată ieri, exact pe același sector de drum, de către un bărbat de 28 de ani, din Apoldu de Sus, care a fost surprins de pistolul radar circulând cu viteza de 193km/h. “Premiul” – 1.485 de lei amendă și 120 de zile de suspendare, din momentul depistării in trafic.

Ideea este, dragi șoferi, că viteza se premiază! Dar, mai important decât “premiul”, este viața dumneavoastră și a celorlalți participanți la trafic! Transmite Inspectoratul Județean de Poliție Sibiu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cât aur și valută deține țara noastră, în rezervele internaționale: Raportul Băncii Naționale a României

Cezar Lancrajan

Publicat

în

Cât aur și valută deține țara noastră, în rezervele internaționale: Raportul Băncii Naționale a României Banca Națională a României a făcut public un raport cu privire la rezervele internaționale de aur și valutare, operațiuni în cursul lunii septembrie, precum și plăți scadente în luna octombrie a anului 2024 în contul datoriei publice denominate în valută, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea