Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Sport

ACS Mediaș – CSU Alba Iulia 1-1 (0-1), duel de foc în Seria 7 din eșalonul terț | Studenții, remiză în fieful liderului

Dan HENEGAR

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

CS Universitar Alba Iulia au fost aproape să dea lovitura la Mediaș, în fieful liderului Seriei 7 din eșalonul terț, însă s-a ales cu un singur punct, după o confruntare cu două reprize diametral opuse.

Albaiulienii au dominat primul mitan, când se puteau distanța pe tabelă, însă în actul secund au făcut pasul înapoi și au fost taxați de adversari care au ratat și un penalty. Banyoi a înscris pentru vizitatori, dar atacantul a ratat ulterior 3 ocazii imense

Universitarii au avut primele două situații pentru Niakate (7 și 15), după cornere, replica venind de la Orlandea (21, blocat de Pauletti). Lansat în adâncime Banyoi (25, de Gavrilă) a trimis din cădere pe sub portar și a deschis scorul! Același atacant (28) a ratat o ocazie mare de a majora avantajul, scăpat singur, a tras slab. Ursu (31) a executat periculos o lovitură liberă, puțin pe lângă bara dreaptă. Un avantaj firesc al albaiulienilor la pauză, după o primă repriză controlată lejer (adversarii nu au tras pe spațiul porții), și B. Minteuan (41) irosind o situație de a face 0-2!

Imediat după startul reprizei secunde, gazdele au irosit un penalty prin căpitanul Cr. Avram, șut în bară (la un fault R. Popa, asupra lui Orlandea)! Medieșenii au presat, și, firesc, Pajco, eroul local, intrat după pauză, a reușit egalarea cu un șut puternic (74). După egalare, Banyoi (81) a irosit o nouă ocazie imensă, după pasa lui Szijj, un șut modest din centrul careului.

ACS Mediaș (lider, 13 puncte) – CSU Alba Iulia (locul 4, 10 puncte), vineri.

Un examen major pentru universitari împotriva liderului. Elevii lui Alin Minteuan s-au chinuit etapa anterioară la Codlea, în fieful ultimei clasate, unde au luat puncte în prelungiri prin reușita izbăvitoare semnată de R. Popa, iar medieșenii au remizat pe „Cetate”, menținându-și imbatabilitatea stagională.

Vizitatorii nu au probleme de efectiv înaintea unui joc extrem de important, cu combatante despărțite de trei „lungimi”. Pe de altă parte, universitarii au strâns 10 din ultimele 12 puncte.

Arbitri M. Omuț (Satu Mare), Cr. Mureșan (Cavnic), F. Seiche (Sânmihaiu Almașului); rezervă Cl. Ștef (Tg. Mureș) Observatori I. Teodor (Tg. Mureș), M. Ștefan (Orăștie)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Sport

Sport

Metalurgistul Cugir – ACSM Codlea 2-0 (1-0) | Cocan, MVP-ul confruntării cu „lanterna roșie”, gol și pasă decisivă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Metalurgistul Cugir a luat 3 puncte prețioase, după victoria pe teren propriu cu ACSM Codlea, „lanterna roșie” a Seriei 7, scor 2-0 (1-0), MVP-ul întâlnirii fiind Cristian Cocan, cu un gol și o pasă decisivă. Al doilea succes stagional trecut în dreptul formației „roș-albastre”, care a acuzat mari probleme de efectiv. După o sumedenie de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea