Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

Doamna Rodica Vasin, simbolul „Apulum” Alba Iulia, a plecat discret și demn la ceruri

Cezar Lancrajan

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Doamna Rodica Vasin, simbolul „Apulum” Alba Iulia, a plecat discret și demn la ceruri

Rodica Vasin, simbolul și imaginea fabricii „Apulum” din Alba Iulia a plecat printre îngeri și de acolo ne veghează, întărindu-ne speranța că oamenii se pot schimba în bine cu fiecare zi și că „VISUL APULUM” va continua să existe așa cum și-a dori, transmite indurerată conducerea fabricii.

„În mod nedrept, de lângă noi a fost luată la ceruri „DOAMNA RODICA”, ființă dragă, șarmantă și nobilă!

Discreția și demnitatea cu care ne-a părăsit, după o lungă și necruțătoare suferință, dovedesc că își dorea să o păstrăm mereu vie și prezentă în echipa „APULUM”.

A plecat printre îngeri și de acolo ne veghează, întărindu-ne speranța că oamenii se pot schimba în bine cu fiecare zi și că „VISUL APULUM” va continua să existe așa cum și-a dorit.

„DOAMNA RODICA”, SIMBOLUL ȘI IMAGINEA FABRICII, va exista în inimile noastre, ale tuturor, rămânând în amintirea noastră pentru totdeauna…!

Drum lin printre îngeri…

Conducerea SC Apulum SA”

Fabrica „Apulum” Alba Iulia

Apulum este o companie cu traditie in industria portelanului find infiintata in 1970. In anul 2007 pachetul majoritar a fost preluat de catre societatea Rody Time, respectiv Dna Rodica Vasin si Dnul Alvaro Santini, moment care a insemnat trecerea la o noua viziune manageriala, concretizata in politici ambitioase, retehnologizare si programe de investitii realizate an de an.

Apulum este una dintre putinele companii care au rezistat in timp, de fapt nu doar a rezistat in timp ci a devenit din ce in ce mai puternica. Principalul motiv pentru care dezvoltarea companiei a atins acest nivel este “PASIUNEA” cu care actionarii majoritari ai companiei precum si echipa puternica de specialisti au inteles ca doar impreuna se poate reusi. Din fericire asa s-a intamplat, dupa cativa ani de asumari, de implicare totala in renasterea companiei, Apulum a devenit cel mai mare producator de articole din portelan din Europa, ajungand la o capacitate de productie de peste 22.000 tone/an respectiv peste 55 milioane bucati/an.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Peste 120 de șoferi testați pentru alcool și droguri în ultimele 48 de ore, în Alba: Amenzi de peste 39.000 lei și patru permise reținute

Cezar Lancrajan

Publicat

în

Peste 120 de șoferi testați pentru alcool și droguri în ultimele 48 de ore, în Alba: Amenzi de peste 39.000 lei și patru permise reținute În ultimele 48 de ore, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea