Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Ştirea Ta

ȘTIREA TA | Trafic infernal la intrarea în cartierul Ampoi 1 din Alba Iulia: „Evitați imobilitatea urbană, s-a dat drumul la semafoare”

Bera Larisa

Publicat

în

ȘTIREA TA | Trafic infernal la intrarea în cartierul Ampoi 1 din Alba Iulia: „Evitați imobilitatea urbană, s-a dat drumul la semafoare”

Traficul este blocat la intrarea în cartierul Ampoi 1 din Alba Iulia, din cauza pornirii semafoarelor.

Citește și: VIDEO ȘOCANT | Șofer, scăpat ”ca prin urechile acului” înainte de a fi izbit din plin de o mașină aflată în depășire: Vitezistul a ”zburat” cu mașina pe câmp

Din imaginile postate pe rețelele de socializare de către un cetățean, se observă coloane de mașini, întinse pe cele două benzi în cartierul Ampoi 1. Ceea ce a părut o soluție bună la început, aceea de a înlocui sensul giratoriu cu semafoare, s-a dovedit un haos, spre nemulțumirea șoferilor. La orele de vârf, traficul devine infernal.

Imaginile au fost însoțite și de avertizarea: „Evitați imobilitatea urbană de la intrarea în cartierul Ampoi, s-a dat drumul la semafoare”, a transmis cetățeanul în mediul online.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA | Sticle de alcool sparte și condiții improprii de joacă într-un parc public de copii din Alba Iulia

Cezar Lancrajan

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA | Sticle de alcool sparte și condiții improprii de joacă într-un parc public de copii din Alba Iulia Municipiul Alba Iulia, de curând nominalizat unul dintre cele mai curate orașe ale României, are părțile lui bune, dar și proaste – a semnalat astăzi, 17 septembrie 2024, un părinte preocupat de starea de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea