Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

FOTO | Lucrările de modernizare de pe bulevardele Regimentul V Vânători și Ferdinand și strada I.C. Brătianu au fost recepționate: Investiție de peste 30 de milioane de lei în mobilitate urbană

Bera Larisa

Publicat

în

FOTO | Lucrările de modernizare de pe bulevardele Regimentul V Vânători și Ferdinand și strada I.C. Brătianu au fost recepționate: Investiție de peste 30 de milioane de lei în mobilitate urbană

Astăzi, 17 septembrie 2024, autoritățile locale din Alba Iulia au efectuat recepția lucrărilor de modernizare din cadrul lotului 1 de mobilitate urbană, care a cuprins bulevardele Regimentul V Vânători și Ferdinand și strada I.C. Brătianu. Investiția totală s-a ridicat la costul de 30.269.547 lei, fără TVA.

Citește și: LIVE VIDEO | La Alba Iulia se face recepția la lotul 1 de mobilitate, începând de la podul peste râul Mureș

„Astăzi am recepționat lucrările executate pe un al treilea contract din cele cinci încheiate de municipiul Alba Iulia pe mobilitate urbană. Este vorba de lotul 1, respectiv bulevardul Regimentul V Vânatori, bulevardul Ferdinand și strada I.C.Brătianu.

De-a lungul celor 3,03 km de carosabil, a fost modernizată infrastructura rutieră, cu delimitarea benzilor de transport public, reabilitarea trotuarelor, crearea de piste pentru bicicliști, amenajarea spațiilor verzi, asigurarea scurgerii apelor de pe suprafața străzilor, semaforizarea intersecțiilor principale cu prioritizarea transportului public, realizarea unor stații moderne și iluminate de autobuz, dar și realizarea unui sistem de bike-sharing.

Pe tronsonul recepționat astăzi, executantul a fost Elis Pavaje SRL, valoarea lucrărilor fiind de 30.269.547 lei fără TVA, iar garanția acestora 60 de luni. Așa cum am anunțat, până la 1 decembrie vom recepționa toate lucrările contractate, bicicletele pentru bike-sharing și centrul de management integrat al traficului.

Facem din Alba Iulia un loc mai bun. Împreună!” a transmis primarul municipiului Alba Iulia, pe rețelele de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Sociologul albaiulian Alin Tomuș va acorda o bursă „Émile Durkheim” unui elev de clasa a IX-a: „Nu este o sumă mare, dar sigur va ajuta”

Bera Larisa

Publicat

în

Sociologul albaiulian Alin Tomuș va acorda o bursă „Émile Durkheim” unui elev de clasa a IX-a: „Nu este o sumă mare, dar sigur va ajuta” Sociologul albaiulian Alin Tomuș a decis să ofere o bursă anuală pentru un elev hunedorean. Este vorba de o bursă „Émile Durkheim”, după numele sociologului francez. Citește și: Sociologul, Alin Tomuș: „Comunicarea publică […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea