Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

Primăria Ciugud a lansat o campanie de strângere de fonduri  pentru ajutorarea sinistraților din județul Galați: „După potop, reconstruim speranța”

Cezar Lancrajan

Publicat

în

Primăria Ciugud a lansat o campanie de strângere de fonduri  pentru ajutorarea sinistraților din județul Galați: „După potop, reconstruim speranța”

Primăria Comunei Ciugud din județul Alba a lansat astăzi, 17 septembrie 2024, un apel umanitar pentru strângerea de fonduri pentru ajutorarea sinistraților din județul Galați, după ce apele au devastat comunități întregi, lăsând zeci de mii de oameni fără case, fără apă potabilă și fără resurse.

Citește și: PARCĂRILE PUBLICE din Alba Iulia: Modificări aplicate taxelor impuse și regulamentului, printr-un proiect inițiat de Primăria Municipiului

„Dragii noștri,

Vă lansăm un apel de suflet pentru ajutorarea semenilor noștri din satele județului Galați, greu încercați de inundații. Apele au devastat comunități întregi, lăsând zeci de mii de oameni fără case, fără apă potabilă și fără resurse. Acum este momentul să ne unim și să aducem speranță celor afectați de inundații!

Drama acestor oameni nu poate fi descrisă în cuvinte, iar ajutorul fiecăruia dintre noi înseamnă enorm.

Primăria Comunei Ciugud a lansat o campanie de strângere de fonduri (donații în BANI) pentru ajutorarea sinistraților din județul Galați. Colegii noștri consilieri locali vor merge în fiecare sat pentru a colecta donațiile celor care vor să se alăture campaniei noastre sau puteți dona direct la sediul Primăriei Ciugud.

De asemenea puteți dona electronic în contul special deschis la Banca Transilvania: RO24BTRLRONCRT0234820802 (CONT AJUTOR PENTRU GALAȚI deschis de Asociația Comunelor din România Filiala Județeană Alba).

Vă mulțumim anticipat tuturor celor care vor întinde o mână de ajutor frățească semenilor noștri greu încercați de revărsarea apelor!

Vă rugăm să distribuiți acest mesaj pentru a ajunge la cât mai mulți oameni cu suflet mare!”, transmit reprezentanții Primăriei Comunei Ciugud.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

44.000.000 de lei, prin „Anghel Saligny”, pentru noi investiții în trei localități din județul Alba. Contractul de finanțare, semnat astăzi

Cezar Lancrajan

Publicat

în

44.000.000 de lei, prin „Anghel Saligny”, pentru noi investiții în trei localități din județul Alba. Contractul de finanțare, semnat astăzi Localităţi din 22 de judeţe primesc finanţare pentru 37 de noi investiţii în modernizarea infrastructurii. Ministrul Adrian-Ioan Veştea a semnat, astăzi, 37 de noi contracte de finanţare prin Programul Naţional de Investiţii „Anghel Saligny”, în valoare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea